Picasso i l’art modern

5440054_origPicasso i l’art modern. Diàlegs i influències és el títol del cicle de quatre conferències monogràfiques que impartirem a l’Aula d’Extensió Universitària de Cerdanyola del Vallès els dimarts 11, 18 i 25 de març i 1 d’abril de 2014.

El curs centrarà la mirada en Picasso i els seus vincles amb l’art modern, els moviments d’avantguarda i l’impacte de la descoberta de cultures del món, no només l’art ibèric sinó especialment les arts d’Àfrica, Oceania i Àsia. La primera sessió del curs abordarà la relació de l’artista amb la Barcelona modernista entre finals de segle XIX i principis del XX. El dia 18 s’analitzarà el lligam del genial pintor malagueny amb l’avantguarda artística descoberta a París. El dia 25, s’abordarà la relació de Picasso amb les arts d’Àfrica i Oceania en el context del primitivisme i l’1 d’abril es clourà el cicle amb una aproximació a les relacions de Picasso amb les arts de l’Àsia Oriental, de la Xina i especialment del Japó.

Les sessions es faran els dimarts de 18 a 19,30 hores, a la sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola. Les inscripcions es poden realitzar per correu electrònic (aula.cerdanyola@gmail.com) o a les sessions de l’Aula del 19 de febrer i el 5 de març, fent efectiu el pagament en aquest termini. El preu per a tot el cicle és de 5 euros. per als associats i de 20 per als no associats.

Tiki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s